Хочемо потрапити на прийом до дитячого педіатра у приватній дитячій поліклініці, підкажіть куди звернутися в Вінниці?
Дитячий педіатр
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-02-21 21:23:06
Рекомендую звернутися до Вінницького медичного центру “Інномед – Педіатрія. Дитяча поліклініка та стаціонар”, це сучасна медустанова дитячої медицини, яка має в своєму розпорядженні команду кваліфікованих дитячих лікарів, чудову матеріальну базу, дитячі педіатри центру мають великий та успішний досвід роботи, у сфері надання медичних послуг дітям, звертайтесь.
Поделиться32024-03-21 21:01:18
Я хочу поділитися своїм досвідом лікування моєї дитини в медичному центрі, де нам був виписаний Нурофен для дітей. За інструкцією цей препарат рекомендований для симптоматичного лікування різних видів болю та лихоманки, включаючи гострі респіраторні вірусні інфекції, грип та інші. Ми використовували Нурофен https://compendium.com.ua/dec/271669/ для зниження температури та зняття болю, які супроводжували гостру респіраторну вірусну інфекцію. Ліки дійсно допомогли нашій дитині відчути полегшення, і я раджу його всім батькам, які стикаються з подібними симптомами у своїх дітей.