Отдых в Салониках оказался настоящим открытием для нас. Эти города сочетают в себе богатую историю и современное влияние, и экскурсии https://aktis.guide/ru/thessaloniki были важной частью нашей поездки. Мы посетили множество исторических памятников, включая древние руины, музеи и древние храмы. Экскурсии также включали в себя прогулки по живописным улочкам Салоник и посещение местных базаров и магазинов. Однако высшей точкой нашего приключения была поездка на экскурсию в близлежащие монастыри на вершинах гор, откуда открывались потрясающие виды. Это дало нам возможность лучше понять местную культуру и историю. Мы узнали так много интересного и провели незабываемое время, погружаясь в атмосферу Греции, и это стало настоящим плюсом нашего путешествия.
Отдых в Греции
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22023-12-06 02:55:30
Справді розкішний курорт острів Корфу. Вибрали його за описами, про що анітрохи не пошкодували. Я возив батьків відпочити. Після розмови з дівчинкою з турагентства Gold Travel я зрозумів, що зараз Греція для українців є однією з найдоступніших країн Європи. Корфу вибрали за описом та характеристиками готелю.
Ми не тільки засмагали, а ще й відвідали палац Ахіллеон, заглянули до храму Спиридона. Вечорами батьки відпочивали у готелі або грали у великий теніс, корт у готелі був. А я балував себе відвідуванням місцевих барів. Обов'язково сходіть на якийсь грецький вечір. Він добре відбиває культуру та традиції цієї великої країни.
Ледве не забув – море Середземне дуже гарне. Воно як у казці – блакитне, чисте, прозоре. Тож можу сміливо рекомендувати Грецію всім нашим туристам.
Поделиться32024-06-08 20:56:59
Можете порекомендувати готелі для сімейного відпочинку в Коблеві?
Поделиться42024-06-08 21:12:58
Якщо шукаєте ідеальний варіант для сімейного відпочинку в Коблеві, рекомендую готелі для сімейного відпочинку в Коблеві, такі як Valletta. Ми з сім'єю зупинялися там минулого року і залишилися дуже задоволені. Готель має власний пляж, зручні номери та чудовий сервіс. Діти були в захваті від дитячого майданчика та басейну.
Поделиться52024-07-14 18:51:45
Я теж збираюсь на море. Підкажіть де купити якісні окуляри для плавання, щоб воду не пропускали.
Поделиться62024-07-15 16:48:03
Якщо ви теж збираєтеся на море і шукаєте якісні окуляри для плавання, щоб вони не пропускали воду, у мене є чудова рекомендація. Зверніть увагу на інтернет-магазин Fortune.com.ua. Тут ви знайдете великий вибір окулярів для плавання, які не тільки стильно виглядають, але й забезпечують надійний захист від води. Це дуже важливо для комфортного плавання і захисту очей від подразнень.