strana

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » strana » Тестовый форум » Корисні поради українцям

Корисні поради українцям

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

З кожним днем ситуація для українських біженців стає все складнішою. Де можна знайти інформацію для них в Польщі? Я шукаю можливості, як допомогти цим людям, інформація є ключем до дії.

0

2

Коли я приїхала до Польщі, багато що було незрозуміло. На щастя, я знайшла сайт з інформацією про українського адвоката в Польщі https://spilnoinpl.org/article/bezkosht … -v-ukraini для біженців з України. Виявилося, що тут можна отримати консультації з різних питань, пов'язаних із легалізацією перебування. Мене особливо зацікавили поради щодо трудових прав та соціальної підтримки. Дізнавшись про ці можливості, я відчула себе впевненіше. Тепер знаю, що з будь-якими проблемами можу звернутися до фахівців.

0

3

Перед тем как выехать заграницу, нужно заранее убедиться во всех тонкостях и особенностях , и лучше по всем вопросам уточнить у юриста. Я могу вам порекомендовать проверенное адвокатское объединение "Сильницкий и Партнеры", там можно заказать услуги адвоката Одесса и вас проконсультируют по всем вопросам и помогут при необходимости подготовить все документы для выезда.

0

Вы здесь » strana » Тестовый форум » Корисні поради українцям